Beroepsgericht

Je ziet nu item 1 - 16 van totaal 60 items
Aantal per pagina
 • Je kunt direct vanuit een e-mail, een bijlage of een afbeelding van een papieren formulier die je met de camera van je apparaat maakt, een formulier bewerken. Je kunt tekst typen, vinkjes zetten in de in te vullen formuliervelden of een handtekening invoegen.
  Adobe fill&sign
 • Bedenk een vraag en nodig leerlingen uit met een code... De leerlingen reageren op de vraag en de meest gegeven antwoorden worden groter en dikker in de ontstane woordwolk.
  Answergarden
 • Maak, ontwerp en werk samen via deze app. Deze app is een interactief whiteboard, je kunt plaatjes invoegen, notities,   chatten, tekst en tekenen enz. Laat lln wel een wachtwoord aanmaken, anders gaan ze op de baiboard van andere lln “werken”.
  Baiboard
 • Deze app is een digitaal notitieblok. Tijdens de les loop je rond in de klas en wil een een leerlingen helpen met een opgave of iets extra’s uitleggen. Gebruik dan Bamboo Paper en stuur de uitleg eventueel daarna naar de leerling. Kies een ondergrond uit verschillende soorten lijnen of ruiten.
  Bamboo Paper
 • Book Creator for iPad is een app waarmee je ebooks kunt maken op de iPad. Het bijzondere is dat het boeken oplevert, die je meteen bij de iBook Store van Apple kunt indienen. Book Creator is een soort InDesign Lite voor de iPad.
  BookCreator
 • Met BubbleUs kun je online mindmappen. Je kunt de uiteindelijke mindmap als plaatje opslaan. Maak een gezamenlijke mindmap met de hele klas.
  BubbleUs
 • Een app waarbij je een opdracht in kunt zetten. De leerlingen maken de opdracht digitaal, de docent heeft overzicht van wat de leerlingen doen en kan commentaar geven.
  ClassKick
 • Een digitaal schoolbord met superhandige functies in twee kliks bij de hand? Ook al heb je zelf geen digibord? Dat kan met ClassroomScreen. Je kunt onder andere de werksymbolen, het stoplicht, timer & willekeurige naam.
  Classroom Screen
       
 • Een site met allemaal korte en duidelijke reken en wiskunde filmpjes. Verder past Listr goed naast Clip Scool. Dit is een website waar leerlingen en docenten een leerlijst (een soort playlist) kunnen samenstellen met voor hen relevante oefeneningen, websites en video's met uitleg. Wanneer je als docent een leerlijst samenstelt kun je volgen welke leerlingen actief zijn geweest met de leerlijst.
  Clip Scool
  Listr
   
 • Een app waarbij de anatomie op heel duidelijk, aantrekkelijke en ruimtelijke manier wordt weergegeven.
  Complete Anatomy 2018
 • Een app waarmee je gestructureerde iBooks kunt maken. Daarvoor heb je dus geen Macbook nodig in tegenstelling tot het programma iBook Author. Als het klaar is kun je het resultaat openen in iBooks, of uploaden naar bijvoorbeeld Dropbox. Ook interessant is de TouchAppCreator applicatie. Daarmee kun je de uitvoer van Creative Book Builder omzetten in een voor touch geöptimaliseerde website. Zo kun je je eBook dus ook online zetten zodat mensen hem kunnen lezen zonder iBooks of andere eReader software.
  Creative Book Builder
 • Met deze app kun je een draaiend rad met mogelijkheden maken. Bijvoorbeeld met activiteiten die tijdens de les uitgevoerd kunnen worden. Laat het lot beslissen wat er gaat gebeuren.
  Decide Now!
 • Een app/site waarmee je een uitlegfilmpje kunt maken. De betaalde versie heeft iets meer mogelijkheden, maar de gratis versie is prima te gebruiken. Je kunt plaatjes toevoegen en er is redelijk wat tekengereedschap waarmee je bijvoorbeeld onderdelen kunt omcirkelen of kunt schrijven. Ook zijn er veel achtergronden beschikbaar zoals een whiteboard, een ouderwets krijtjesbord of een achtergrond die je er zelf in plaatst.
  Doceri
 • App om oefenmateriaal -voor allerlei vakken- in te plaatsen. Zoals de naam zegt: voor herhalingsoefeningen.
  Drillster
 • Een internationale ELO waar leerlingen met jou en met elkaar kunnen communiceren. Je kunt opdrachten laten indienen, toetsen en quizzen afnemen. Je kunt lid worden van diverse communities. Je kunt badges toekennen aan leerlingen.
  Edmodo
 • Een gratis tool waarmee video's kunnen worden ingekort en voorzien van geluidopnames, open vragen, meerkeuzevragen en commentaar.
  Edpuzzle

Zoek lessen en hulpmiddelen

show blocks helper

Bronnen

Lesfase

Beheersingsniveau (Bloom)

Leeractiviteiten

Groepsgrootte

Gebruiker

Besturingssysteem

preloader